Προκυρήξεις - Διαγωνισμοί

Αθήνα - Γ τάξη - Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων 10, 11 και 12-3-2016

Ημερομηνία: 10, 11 και 12-3-2016

Προορισμός: Αθήνα - Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων 

Εκπαιδευτική Επίσκεψη: Γ΄τάξη

Αρχηγός: Πολυξένη Πουλατσόγλου

Συνοδοί: Θεοδώρα Οικονόμου, Κλεονίκη Μπούκουρα

 bus copy 100

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ  

 

 

 

Διεύθυνση      : Κεντρικής 1

Τ.Κ.              : 59031 - Μελίκη

Πληροφορίες : Γεώργιος Μαντζώλας

Τηλέφωνο      : 2331077260

FAX               : 2331082390

e-mail           : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Θέμα:  «Πρόσκληση κατάθεσης προσφοράς για πολυήμερη εκδρομή»

Το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ ζητά κατάθεση προσφορών για πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Αθήνα (επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων) σύμφωνα με την Υ.Α 129287/Γ2/02-12-2011 (ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/02-12-2011). Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της πιο αξιόλογης οικονομικά και ποιοτικά προσφοράς ταξιδιωτικού γραφείου.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε προσφορά, έως τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ.

Η πολυήμερη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 10-3-2016 μέχρι Σάββατο 12-3-2016 και θα συμμετέχουν σαράντα πέντε (45) μαθητές & μαθήτριες της Γ΄ τάξης, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τρεις (3) καθηγητές/τριες και θα ακολουθήσουν το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 10-3-2016

07:30: Αναχώρηση από το Γυμνάσιο Μελίκης

15:00: Άφιξη στην Αθήνα - Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

16:00: Φαγητό – Περιήγηση στην πόλη με το λεωφορείο

20:30: Διασκέδαση φαγητό στην ταβέρνα «Σπηλιά της Ακρόπολης»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-3-2016

08:30: Αναχώρηση από ξενοδοχείο – Επίσκεψη στην Ακρόπολη

12:40: Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης

14:30: Μοναστηράκι-Αγορά-Φαγητό

16:00: Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων

18:30: Επιστροφή ξενοδοχείο-Ξεκούραση-Φαγητό

20:00:Αναχώρηση για το θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»

ΣΑΒΒΑΤΟ 12-3-2016

09:30: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο

10:30: Στάση στο Εμπορικό κέντρο “themall”

12:00: Αναχώρηση για Μελίκη

15:00: Στάση στο Μουσείο Θερμοπυλών

16:00: Στάση για φαγητό

22:00: Άφιξη στη Μελίκη

Οι προσφορές πρέπει να πληρούν τους παρακάτω όρους:

  • Στην προσφορά πρέπει να περιλαμβάνεται χωριστά το κόστος μετακίνησης των μαθητών από το υπόλοιπο κόστος της επίσκεψης.
  • Την Πέμπτη 10-3-2016 το απόγευμα και την Παρασκευή 11-3-2016 το πρωί  το πρακτορείο να διαθέσει ξεναγό για τις ανάγκες του προγράμματος.
  • Μετακίνηση – Περιηγήσεις: Λεωφορείο κλιματιζόμενο σε άριστη κατάσταση. Αποκλειστική χρήση του λεωφορείου σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, χωρίς περιορισμούς σε ό,τι αφορά τις αποστάσεις, τον τόπο και το χρόνο μετακίνησης σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής και πιθανές έκτακτες ανάγκες.
  • Ξενοδοχείο: Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε ξενοδοχείο στις 10-3-2016 και 11-3-2016 (2 διανυκτερεύσεις). Το ξενοδοχείο θα είναι τουλάχιστον 4 αστέρων σε άριστη κατάσταση με πρωινό και θα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Τα δωμάτια δεν θα είναι διασκορπισμένα, ούτε bungalows κατά προτίμηση να είναι στον ίδιο όροφο συγκεντρωμένα στην ίδια πτέρυγα.
  • Οι εκδρομείς δε φέρουν καμία ευθύνη και δεν υφίστανται καμία οικονομική επιβάρυνση σε περίπτωση απεργίας ή κινητοποιήσεων, που θα έχουν ως αποτέλεσμα κάποιες καθυστερήσεις. Τυχόν ανατιμήσεις που θα προκύψουν μέχρι την πραγματοποίηση της εκδρομής δε θα έχουν επίπτωση και δε θα επηρεάσουν την τιμή της προσφοράς.
  • Στην προσφορά να αναφέρεται το όνομα και η διεύθυνση του ξενοδοχείου.
  • Το 10% του συνολικού κόστους αποτελεί ποινική ρήτρα και αποδίδεται μετά το πέρας της εκδρομής εφόσον τηρηθούν όλοι οι όροι του συμβολαίου.

1. Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία.

 

2. Σύνταξη και υποβολή προσφορών:

Οι προσφορές υποβάλλονται στο ενδιαφερόμενο σχολείο, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". Με κάθε προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο κατατίθεται απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. Στην προσφορά υποχρεωτικά θα καταγράφονται επίσης η Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η  τελική συνολική τιμή της προφοράς  και η επιβάρυνση ανά μαθητή.

 

3. Αξιολόγηση προσφορών:

Η αξιολόγηση των προσφορών πραγματοποιείται σε μια φάση που περιλαμβάνει τα παρακάτω επιμέρους στάδια:

Παραλαβή των φακέλων και αποσφράγιση προσφορών - Έλεγχος - Αξιολόγηση οικονομικής προσφοράς - Επιλογή αναδόχου

Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξύσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε προσθήκη ή διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη ή μονογραμμένη από τον προσφέροντα. Η προσφορά θα απορρίπτεται, εάν σε αυτήν υπάρχουν διορθώσεις που την καθιστούν ασαφή, κατά την κρίση του οργάνου αξιολόγησης των προσφορών. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους, σύμφωνα με τους παρακάτω τρόπους:

α) προσωπικά ή με εκπρόσωπο στο ενδιαφερόμενο σχολείο

β) με συστημένη ταχυδρομική επιστολή που θα απευθύνεται στο ενδιαφερόμενο σχολείο

Οι εκπρόθεσμες προσφορές δεν λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν, έστω και αν η καθυστέρηση οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία του ταχυδρομείου, των διανομέων, των μέσων συγκοινωνίας.

 

4.Επιλογή αναδόχου:

Για την αξιολόγηση των προσφορών και την επιλογή της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, συγκροτείται Επιτροπή, με Πράξη του Διευθυντή του σχολείου, η οποία αποτελείται από τον ίδιο, ως Πρόεδρο, δύο (2) συνοδούς-εκπαιδευτικούς, που ορίζονται από το Σύλλογο των Διδασκόντων Καθηγητών, έναν (1) εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και από εκπροσώπους του 15μελους Μαθητικού Συμβουλίου ή των 5μελών Συμβουλίων των Μαθητικών Κοινοτήτων που θα λάβουν μέρος στην μετακίνηση, οι οποίοι εκπροσωπούνται με μία (1) ψήφο. Η Επιτροπή έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη επιλογής του ταξιδιωτικού γραφείου που θα πραγματοποιήσει την εκδρομή –μετακίνηση. Η επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου καταγράφεται στο πρακτικό που συντάσσεται και στο οποίο αναφέρονται με σαφήνεια τα κριτήρια επιλογής. Το εν λόγω πρακτικό, εφόσον ζητηθεί, κοινοποιείται από τον Διευθυντή του σχολείου σε κάθε συμμετέχοντα ή και έχοντα νόμιμο δικαίωμα να ενημερωθεί, ο οποίος μπορεί να υποβάλει ένσταση κατά της επιλογής εντός δύο (2) ημερών από τη σύνταξη του πρακτικού  επιλογής. Μετά την αξιολόγηση των προσφορών και την εξέταση των ενδεχόμενων ενστάσεων, γίνεται η τελική επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου και το σχολείο συντάσσει σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (ιδιωτικό συμφωνητικό), σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, που υπογράφεται από τα συμβαλλόμενα μέρη. Στη σύμβαση περιλαμβάνονται απαραιτήτως τα εξής:

  • Το εγκεκριμένο από το Σύλλογο Διδασκόντων Καθηγητών αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Το όνομα του ξενοδοχείου, η κατηγορία του, ο αριθμός δωματίων και κλινών και οι παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες.
  • Η Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Το κόστος που αφορά τη μετακίνηση και το κόστος για όλα τα υπόλοιπα
  • Το συνολικό κόστος της εκδρομής και το κόστος ανά μαθητή.
  • Οι  Γενικοί όροι συμμετοχής στην εκδρομή.

Το σχολείο υποχρεούται να αναρτά στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του τις προσφορές των τουριστικών γραφείων, τη σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού που υπογράφτηκε, καθώς και τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης.

  Ο Διευθυντής
 
Γεώργιος Μαντζώλας